Informàtica

Manteniment informàtica

TeleServei ofereix la seguretat que el seu sistema informàtic estigui operatiu els 365 dies de l’any, gràcies a mesures preventives i correctives, oferint servei en línia i “in situ” per vetllar per la productivitat i eficiència dels seus treballadors.

Manteniment de servidors

Si vostè disposa d’un servidor de domini, un servidor de correu, un servidor d’emmagatzematge, un servidor web, o un servidor de còpies de seguretat, nosaltres ho administrarem i controlarem pel seu correcte funcionament mitjançant la monitorització del mateix.

Serem els primers a detectar qualsevol anomalia, problema i amenaça que es detecti solucionant el problema immediatament, administració de servidors servei garantit.

Realitzem tasques d’instal · lació, migració de servidors. Suport tècnic, ens especialitzem en servidors sota tecnologia Microsoft i Unix.

  • Suport tècnic servidors web.
  • Suport tècnic i instal·lació de domini Active Directory.
  • Configuració de Sistemes Raid.
  • Configuració i instal·lació de sistemes de còpia de seguretat.

Manteniment de xarxes

Oferim servei de manteniment de xarxes LAN i xarxes Wireless, així com tots els mecanismes i dispositius que la componen, cablejat, rosetes, router, repetidors, punts d’accés, tallafocs…

Assignem manteniment preventiu de seguretat, si ho desitjen es pot monitoritzar l’accés d’Internet als seus dispositius, avaluar la seguretat interna i mantenir la seva empresa segura, a través de Firewall o proxys.