Xarxes

Dissenyem i instal·lem infraestructures de cablejat estructurat en UTP/STP/FTP Categoria 6, esteses de Fibra Òptica i xarxes sense fils.

xarxes

Events

L’experiència i la sinergia dels coneixements adquirits a les nostres instal·lacions Wifi destinades a esdeveniments, ens permeten adequar-nos a qualsevol tipus d’instal·lació, per això som capaços de dissenyar, muntar i configurar xarxes wifi en molt poc espai de temps.

event

Escoles

  • Amb una instal·lació wifi millorarem la capacitat de comunicació del centre, evitant cablejar certes zones de difícil accés.
  • Tindrem un senyal accessible per a la gent que cursa al centre escolar.
  • L’accés serà restringit, així aconseguirem que es connectin a la xarxa només les persones que desitgem.

internet-escola

Camping

Avui en dia els Camping ofereixen una bona oferta turística, les estades són cada vegada més llarga i ofereixen una major demanda. Donar una bona qualitat en el servei, és garantia d’èxit perquè el client repeteixi. Oferim la instal·lació de punts Wifi per Càmpings donant més comoditats al client perquè se senti com a casa.

Couple in tent

Zones Residencials

Completem la instal·lació de les llars més tecnològics amb una millora en la branca de les telecomunicacions. Dissenyem i instal·lem xarxes sense fils, per així poder oblidar-nos dels cables i donar a la nostra llar un 100% de senyal sense fils.

Aquest servei també s’ofereix per a comunitats de veïns.

wifi-residencial

Hotels

Amb l’entrada de les noves tecnologies, ens veiem necessitats de renovar les instal·lacions informàtiques dels nostres hotels, donant noves sensacions als nostres clients més exigents. Oferim la possibilitat d’instal·lació de zones Wifi per habitacions, plantes …

Qualitat en el servei als clients més exigents.

wifi-hotels